SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Gyakran ismételt kérdések

A 20.000Ft FELETTI RENDELÉSNÉL INGYENES

Ezesetben a csomagod kérheted futárszolgálattal otthonodba vagy munkahelyedre.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1390 Ft

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod GLS futárunk általi házhozszállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. 

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL, UTÁNVÉTTEL: plusz 390Ft+ÁFA 

Sajnos az utánvétes rendelésekért nekünk is költséget számolnak fel, így ha ezt az opciót választod, ezzel a költséggel számolj.
 
Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Az utánvétes fizetés kezelési költsége +390Ft, mely a fizetésnél hozzáadódik a számládhoz. 
 
 

 

 

 
 

1.) BANKI ÁTUTALÁSSAL

2.) KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 390 Ft.

3.) FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és BIZTONSÁGOSAN tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro bankkártyádat Visa vagy Electron bankkártyádat Amex bankkártyádat A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. További információ: www.paylike.hu

Ha a rendelésed épp raktáron van, lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki maximum 2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád vagy a választott GLS csomagautomatába. 
Kis vállalkozás vagyunk, így sok terméket “frissen varrunk” csak a megrendelésekre, azonban ezesetben is maximum 1 hetes várakozási időt kérünk Tőled. 

Természetesen. Ha nem lett jó a rendelt termék, 14 napon belül kicserélheted.

A visszaszállítás költsége  ezesetben rád hárul, azonban az új darabot ingyen szállítjuk neked.

Kérlek mielőtt cserélnél, emailezz nekünk info@mskaykay.hu

Igen. 14 napon belül kérhetsz mindenféle indoklás nélkül visszatérítést, ha nem vagy elégedett a rendeléseddel. 

A visszaküldés költsége téged terhel, ezesetben természetesen kérünk ne használd a terméket.

Kérlek a visszaküldés előtt emailezz nekünk. (info@mskaykay.hu)